Opis

– Vlaži sluznicu grla
– Ublažava bol
– Smiruje nadraženost grla
– Štiti sluznicu u području grla

Medicinski proizvod s ekstraktom islandskog lišaja, ekstraktom korijena bijelog sljeza, ekstraktom lista kadulje.

Sastojci HerbalSept Kids lizalice djeluju kao zaštitni filter za usnu sluzokožu i sluzokožu grla. Zbog svog djelovanja, HerbalSept Kids lizalice ublažavaju upalu grla koja se javlja zajedno s vrućicom i manifestira se kao bol, osjećaj žarenja, osjećaj suhoće grla i poteškoće u gutanju.
Zaštitni sloj koji proizvod nudi zaustavlja štetni učinak vanjskih čimbanika (poput suhih prostora, suhog, nečistog i hladnog zraka). HerbalSept Kids lizalice pomažu u uspostavljanju ravnoteže i obnavljanju primarne zaštitne funkcije sluznice. Također hidratiziraju i osvježvajaju sluzokožu usta i grla.

Sastav: šećer, glukozni sirup, regulator kiselosti: limunska kiselina; ekstrakt islandskog lišaja; prirodni okusi; ekstrakt kadulje; sok od aronije; ekstrakt korijena bijelog sljeza; vitamin C (askorbinska kiselina); boje; E100, E200

Posebna upozorenja i mjere predostoržnosti: Nemojte davati lizalice djeci mlađoj od 3 godine i osobama kod kojih je poznata preosjetljivos na bilo koji od sastojaka proizvoda.

Nije primjeren za dijabetičare.

Uporaba: najviše jedna lizalica 3 puta dnevno. Proizvod se primjenjuje pod nadzorom odraslih osoba. Ako nema poboljšanja nakon 5 dana primjene, kontaktirajte liječnika

Veličina: 6 lizalica

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

6 kom.

SKU

4016369721599

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerbalSept Kids lizalice Dr. Theiss”