Opis

Brašno boljeg lana, divljeg lana ili podlanka je uz proteine i vlakna dobar izvor omega 3-6-9 i vitamina E za razliku od brašna običnog lana. Brašno podlanka je izuzetno stabilno brašno zbog prirodnog tokoferola (vitamina E).

Njega ne moramo termički obrađivati kao brašna od žitarica što je nutritivno jako dobro, ne sadrži gluten, a sadrži puno više proteina i vlakana u odnosu na klasično brašno.

Kao što hladno prešano ulje dobiveno iz ove uljarice cameline – protuupalno tako i ovo brašno ako ga iskoristite u zdravom nekuhanom obroku, doručak, večera, smoothie, shake, umiješanih u jogurt, kefir, imaju svoju određenu funkciju, a to je da nas opskrbe proteinima, vlaknima i značajnim količinama omega 3-6-9 višestruko nezasićenim masnim kiselinama.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

500 g

SKU

3859892982706

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brašno boljeg lana 500 g Matičnjak”