Opis

Blagi balzam za masažu s eteričnim uljima eukaliptusa i lavande. Može se koristiti kod tegoba gornjih dišnih puteva, kod prehlade, gripe, kašlja i hunjavice. Njegov nježni sastav idealan je za djecu i osobe koje su osjetljive na pripravke s kamforom i mentolom.

Mješavina ulja eukaliptusa i eteričnog ulja lavande može umiriti tegobe dišnih puteva te može ublažiti simptome gripe i prehlade.

Začepljen nos pokreće upala u krvnim žilama sinusa. Krvne žile mogu postati nadražene zbog akutne infekcije gornjih dišnih putova, poput prehlade ili infekcije sinusa

Poticajni svježi miris eukaliptusa, zajedno s velikim količinama eukaliptola, čini eukaliptus izvrsnom pomoći za lako disanje i prirodnim lijekom protiv tvrdoglavog kašlja i kihanja.

 

Način primjene: Malu količinu balzama lagano umasirati kružnim pokretima na područje prsa i leđa 2 puta dnevno ili po potrebi.

Sastojci (INCI): petrolatum, eucalyptus globulus leaf oil, lavandula angustifolioa oil, linalool*, limonene*, geraniol*, coumarin*

Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ne primjenjivati na oštećenoj koži. Izbjegavati dodir s licem, očima i sluznicom nosa. U slučaju pojave crvenila i svrbeža prekinuti primjenu. Nakon upotrebe oprati ruke.

Način čuvanja: čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25⁰C, izvan dohvata djece.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

50 ml

SKU

3858885151402

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biosept Balzam za prsa i leđa Lavanda i Eukaliptus 50ml Biofarm”