Opis

Dva važna vitamina – vitamin C i D u obliku tableta za žvakanje s prirodnim okusom trešnje. Pridonose funkciji imunološkog sustava, očuvanju i razvoju kostiju i zuba, a izvor antioksidanasa pridonosi očuvanju zdravlja.

Upotreba: odrasli i djeca starija od 4 godinežvakati 1 tabletu dnevno

Sastojci u 1 tableti %PDU*
Vitamin C (askorbinska kiselina, natrijev askorbat) 500 mg 625%
Vitamin D3 (kolekalciferol) 12,5 μg/500 IE 62%

Proizvod ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetna bojila, okuse i konzervanse. Prikladno za vegetarijance.

Sadržaj: 75 tableta ili 30 tableta

Upozorenje:
Čuvati dobro zatvoreno, na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi od (15°C-25°C), izvan dosega male djece.Ne preporuča se prekoračenje preporučenih dnevnih doza. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav stil života važni su za zdravlje.

Premium formulacija proizvedena je isključivo na bazi prirodnih izvora i farmaceutski je testirana. Proizvod je proizveden na temelju procesa koji obuhvaća 360 znanstvenih kontrola i testova kako bi se osigurala potpuna sljedivost i sigurnost proizvoda kao i maksimalna učinkovitost i klinička čistoća.

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tbl.

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin C + D 30 tableta za žvakanje Jamieson”