Opis

Prvorazredna obrana imunološkog sustava kombinacijom dvaju važnih vitamina – vitamina C i D u obliku bombona s prirodnim okusom trešnje i snažne, prirodno mješavine rutina, hesperidina, citrusnih bioflavonoida , acerole i trešanje. Uživajte u ukusu i spriječite prehladu i pad otpornosti imunološkog sustava.

Vitamin C i Vitamin D imaju važnu ulogu u funkcioniranju našeg imunološkog sustava.

Upotreba:
Dnevni unos: 1-2 bombona dnevno.

Sastojci u 1 bombonu %PDU*
Vitamin C (askorbinska kiselina, natrijev askorbat) 500 mg 625%
Vitamin D3 (kolekalciferol) 12,5 μg/500 IE 62%
Na bazi potpuno prirodne mješavine ** 7 mg

*Dobivene iz rutina (Dimorphandra mollis, plod), hesperidina (Citrus Sinensis, voće),citrusnih biofavonoida (Citrus limun, voće), acerole, ekstrakta trešnje (4: 1) (Malpighia glabra, voće)i ruže (Rosa canina, voće)
**preporučenog dnevnog unosa.br class=”xliff-newline” />
Sastojci:
Obložena tableta (u vodi topiva celuloza), askorbinska kiselina, stabilizatori (biljno stearinska kiselina), anti-koagulacijsko sredstvo (silicijev dioksid magnezijevih soli masnih kiselina), prirodni okus trešnje, prirodne boje trešanje, MORELLO sok višnje , zaslađivači ( dekstroza, sukraloza), kolekalciferol.

Proizvod ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetna bojila, okuse i konzervanse. Prikladno za vegetarijance.

Sadržaj: 75 tableta ili 30 tableta

Upozorenje:
Čuvati dobro zatvoreno, na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi od (15°C-25°C), izvan dosega male djece.Ne preporuča se prekoračenje preporučenih dnevnih doza. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav stil života važni su za zdravlje.

Premium formulacija proizvedena je isključivo na bazi prirodnih izvora i farmaceutski je testirana. Proizvod je proizveden na temelju procesa koji obuhvaća 360 znanstvenih kontrola i testova kako bi se osigurala potpuna sljedivost i sigurnost proizvoda kao i maksimalna učinkovitost i klinička čistoća.

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tbl., 75 tbl.

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitamin C + D tablete za žvakanje Jamieson”