Opis

Naziv: Spirulina tablete 500 mg – dodatak prehrani

Sadrži: 400 tableta/  Neto: 200 g

Sastojci: alga Spirulina (lat. Spirulina Plantesis) iz ekološkog uzgoja

Spirulina je modrozelena alga koju se smatra jednim od najstarijih organizama na zemlji. Raste u morskoj vodi, slatkoj vodi i slatkovodnim izvorima.

Izuzetno je bogat izvor bjelančevina jer sadržava između 60 % i 70 % bjelančevina. Proteini (bjelančevine) pridonose rastu mišićne mase i održavaju zdravlje kostiju.

Spirulina je osobito popularna među sportašima i ljudima koji ne jedu proteine životinjskog podrijetla. Bogat je izvor željeza. Željezo ima ulogu u pravilnom radu imunološkog sustava i pridonosi smanjuju umora i iscrpljenosti.

Upotreba:  Popiti 6 do 10 tableta (3 do 5 g) dnevno s čašom vode ili soka.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Osobe koji uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja savjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati kod fenilketonurije i oštećenja bubrega. Prepopručene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece.

HR-EKO-07

Uzgojeno izvan EU. Zemlja porijekla: Kina

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži

Uvijeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu

Stavlja na tržište RH: Šakti Ko d.o.o., Okićka lijevi odv.8, Samobor

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

400 tbl

SKU

745178505970

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirulina tablete 400×500 mg BIO Soul Food”