Opis

Protein konoplje Strong 4 You s dodatkom sjemenki crnog kima, sikavice i lješnjaka.

Konzumiranjem ove mješavine znatno se podiže razina energije, smanjuje umor, kosa i nokti postaju čvrsti, koži se vraća tonus, a imunosni sustav također postaje snažniji i brži.

Preporučujemo ga svima, posebice sportašima i osobama koje jesu ili žele biti aktivni, trče, i rekreativno se bave sportom, a čak i onima koji žele skinuti koju kilu viška, s dobrom namjerom da poboljšaju svoje opće zdravstveno stanje i kondiciju.

 • protein konoplje (90%)
  – najbolji biljni protein jer za razliku od ostalih proteina, nema inhibitore tripsina i njegova je iskoristivost puno veća od ostalih
 • sjemenke crnog kima (5%)
  – eterično ulje u sastavu ovog sjemena – timokinon, širi plućne alveole i omogućuje veći dotok kisika u organizam, a time veću fizičku spremu. Arapi su prvi primijetili da njihovi inače brzi konji još brže i duže trče ako im se u hranu doda sjemenje crnog kima. Zbog jakog antioksidativnog djelovanja crni kim će vam pomoći nakon teškog treninga da se što prije oporavite
 • sjemenke sikavice (2,5%)
  – dobar trening, hodanje, plivanje, pa čak i skidanje suvišnih kilograma nije moguće bez zdrave jetre što osigurava silimarin čiji je jedini izvor opna sjemenki sikavice
 • odmašćena jezgra lješnjaka (2,5%)

  – lješnjak je važan izvor željeza i jedan od najboljih izvora prirodnog vitamiona E, ali lješnjakje dobar izvor i amino kisleline arginina, koju jako cijene sportaši jer im omogućava dobar izvor dušičnog oksida koji širi krvne žile i daje energiju


Konopljin protein uz svoje pomagače, crni kim, sikavicu i jezgru lješnjaka je drukčiji, stabilniji i neusporedivo bolji izvor proteina za svakoga.


Uporaba

Dvije jušne žlice umiješati u smoothie, shake, jogurt, voćne sokove, mlijeko, frape, salate, umake..

Kod sportaša i povećanih napora preporuka je uzimati tri jušne žlice dnevno, prije i nakon treninga

Preporučuje se svakodnevna uporaba, bez vremenskog ograničenja.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

400 g

SKU

3859892982713

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Protein strong 4 you 400 g Matičnjak”