Opis

COGNY je premium dodatak prehrani namijenjen za pamćenje i koncentraciju. Nudi nutritivnu dopunu osobama koje se nalaze u stanjima koja zahtijevaju potporu kognitivnog zdravlja.

Doprinosi kognitivnim funkcijama i mentalnim performansama u svakoj životnoj dobi.

Mladima može olakšati proces edukacije, pridonoseći fokusu, koncentraciji i pamćenju, u srednjoj dobi pruža podršku kod mentalnih napora, procesiranja složenih informacija i donošenju odluka, a u poznijoj dobi doprinosi očuvanju kognitivnog zdravlja i ublažavanju posljedica starenja.

COGNY u svom sastavu sadrži nootropike, ekstrakte biljaka bakope i gotu kole te aminokiselinu teanin koja je prirodno zastupljena u zelenom čaju, za koje se smatra da mogu pozitivno djelovati na pamćenje, pažnju, percepciju, raspoloženje i druge kognitivne funkcije pružajući podršku i zaštitu moždanim stanicama i funkciji mozga.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Standardizirani ekstrakt Bakope sadrži 20% bakozida  450 mg

Teanin             200 mg

Standardizirani ekstrakt Gotu Kole sadrži 20% aziatikozida 100 mg

Inulin 45 mg

Cink  6,5 mg   (65% PU*)

Vitamin B1      2,2 mg (200% PU*)

Vitamin B2      2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B3     16 mg (100% PU*)

Vitamin B5      6 mg (100% PU*)

Vitamin B6      2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B12      5 µg  (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

 

Upute za upotrebu: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok, ovisno o osobnoj potrebi. U stanjima jakog mentalnog napora i oslabljenim kognitivnim funkcijama predlažemo dvije kapsule dnevno. Kao zaštita kognitivnog zdravlja predlažemo jednu kapsulu dnevno.

 

Količina: 60 vegetabilnih kapsula

Napomene:    Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

 

Upozorenja:   Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, astme, emfizema, poremećaja probavnog i mokraćnog sustava te srčanih poremećaja, trudnicama, dojiljama i djeci.

 

Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi ispod 25 °C.

Čuvati od dohvata male djece.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3859893645044

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cogny kapsule Adena Natura”