Opis

Ukusan i zabavan način dobivanja potrebnih vitamina i minerala za svako dijete. Prirodni žele bomboni napravljeni su prema najnovijim smjernicama o potrebama djeteta za vitaminima i mineralima; ne sadrže umjetana bojila, arome, aspartam. Dobiveni su isključivo iz prirodne mješavine voća i povrća. Uz izvanredan okus, kojeg djeca obožavaju proizvod je u potpunosti BEZ ŠEĆERA!

Vitamini A i D  imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava. Uz to, vitamin D je potreban za djetetov rast i razvoj – razvoj kosti i zuba.

Napredne prirodne formulacije PHARMAhealth proizvoda dobivene su isključivo iz prirodnih izvora i farmaceutski su testirane. U laboratorijima PHARMAhealth vjerujemo da je proizvod što je prirodniji time i bolji. Proizvod je proizveden prema strogim farmaceutskim kriterijima koji osiguravaju potpunu sljedivost i sigurnost proizvoda kao i potpunu učinkovitost, te kliničku čistoću.

DNEVNA DOZA 2 ŽELEA SADRŽAJ:
Vitamin C 30mg (38%*)
Niacin 8mg (50%*)
Vitamin E 4mg (34%*)
Vitamin B5 4mg (67%*)
Cink 4mg (40%*)
Vitamin B6 0.8mg (58%*)
Vitamin A 400µg (50%*)
Folna kiselin 140µg (70%*)
Biotin 40µg (80%*)
Vitamin D 4µg (80%*)
Vitamin B12 1.2µg (48%*)

* preporučeni dnevni unos za odraslu osobu

SASTOJCI: sladilo (maltitol sirup), voda, sredstvo za želiranje (želatina), regulator kiselosti (limunska kiselina), sredstvo za glaziranje (karnuba vosak, kokosovo ulje), prirodne arome voća i povrća, bojila (antocijani, kurkumin), kompleks vitamina i minerala (L-askorbinska kiselina, nikotinamid, D-alfa-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, cink glukonat, pirodoksin hidroklorid, retinil acetat, folna kiselina, D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin).

Proizvod ne sadrži laktozu, sol, gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 kom

SKU

3830066150190

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naturals kid’s Vitamin gummies Vonpharma”