Opis

Motion Support+ namijenjen je aktivnim sportašima, rekreativcima te svima koji žele doprinijeti očuvanju zdravlja lokomotornog sustava.

Čimbenici koji potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu mogu biti genetski (spol, rasa, nasljedne bolesti), životna dob, tjelesna masa, pojedina zanimanja, traume lokomotornog sustava, bolesti kostiju i zglobova te operativni zahvati.

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II® patentirani je oblik kolegena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice. Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Način primjene

1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OceanCaps® kapsula.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula) % PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®)
40 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol)
10 µg 200 %
Vitamin K2 (all-trans-menakinon-7 u MCT uljnoj suspenziji)
75 µg 100 %
Vitamin C (askorbinska kiselina)
60 mg 75 %
*PU – dnevni preporučeni unos

Upozorenje

Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, morske plodove i soju. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 cps

SKU

3859892681586

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motion Support+ 30 kapsula ALMAGEA®”