Opis

Hrana sadrži magnezij u organskom obliku kao što je npr. magnezij citrat. Magnezij citrat sastavni je dio tijela i zato ga ono brzo apsorbira i koristi.

Magnezij citrat tijelo apsorbira bolje od bilo kojeg drugog oblika magnezija (npr. karbonata i oksida).  Magnezij u tijelu pomaže normalnom funkcioniranju mišića, uspostavlja ravnotežu elektrolita i doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Bitan je za zadravlje zubi i kostiju.

Ovaj proizvod u dnevnoj dozi sadrži 100% preporučeng dnevnog unosa magnezija (magnezijevih iona) u obliku citrata i vitamin B2 koji sudjeluje u brojnim enzimskim reakcijama i tako djeluje sinergijski s magnezijem.

 

NAČIN UPOTREBE: Uzeti 2 tablete dnevno.

AKTIVNI SASTOJCI U 2 TABLETE:

Magnezij……………………………………………375 mg

(iz 2.400 mg magnezijevog citrata)

Vitamin B2……………………………………………2 mg

Primjereno za vegane, bez glutena.

SADRŽAJ: 60 tableta

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 tbl

SKU

3830066150312

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNEZIJ CITRAT 100% + VITAMIN B2 tablete Vonpharma”