Opis

Sinergija ljekovitog bilja i hladno prešanog ulja za borbu protiv virusa, bakterija i infekcija.

SASTAV: uljni macerat slatkog pelina (Artemisiaannua) u 100% hladno prešanom ulju crnog kima (Nigella sativa). Suha tvar predstavlja 20% volumnog udjela macerata, 1:5 volumnih udjela. Slatki pelin i ulje crnog kima kao rijetki nutriceutici reguliraju naš imunitet.

Slatki pelin (Artemisia annua) je fitoterapijska biljka iz porodice Asteracea koja se upotrebljavala u kineskoj medicini već prije 2,000 godina za snižavanje povišene tjelesne temperature, kod groznice i liječenja malarije, dok novija istraživanja pokazuju izvrsne rezultate i učinkovitost kod najtežih oblika karcinoma.

Artemisinin je glavna aktivna komponenta slatkog pelina koji efektivno čisti organizam od kancerogenih stanica selektivno ih uništavajući te je njegovo djelovanje:

  • antibakterijsko
  • antigljivično
  • antivirusno

Uništava širok spektar parazita koji žive u organizmu, pa se ujedno može koristiti i preventivno. Paraziti su među glavnim uzročnicima mnogih bolesti, a slatki pelin je jedna od rijetkih biljaka koja ne samo da uništava odrasle parazite nego i njihova jajašca. Prema nedavnim istraživanjima koja su objavljena u stručnom časopisu “Life Science”, artemisinin može uništiti 98% stanica raka dojke za manje od 16 sati.

Macerat slatkog pelina je jedinstveni Matičnjakov domaći proizvod.

Način uporabe: Uzimati do tri čajne žličice dnevno prije obroka; primjena najdulje dva tjedna u kontinuitetu. 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. 

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporučuje se uzimanje duže od četiri mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. 

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 20°C.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

200 ml

SKU

3859893737275

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macerat 14 200 ml Matičnjak”