Opis

Maca (zapravo čita se maka) je otporna korjenasta biljka porijeklom iz Južne Amerike, zbog svojih svojstava poznata i kao “ginseng s Anda”. Maca je bogata vitaminima B3, B2, B1 i mineralima: željezom, kalijem i fosforom.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Preporučena primjena Maca korijena je 1-3 čajne žličice dnevno. Preporučeno je piti ga sa sokom (mrkva, jabuka, naranča, limun, …), vodom, ili u kombinaciji s smoothie-ima (npr.: banana + jabuka, mrkva + jabuka naranča-mango-kokos, …)

Napomena: Kod žena, može prouzročiti preosjetljivost dojki , te u tom slučaju, smanjite dozu do te mjere da problemi nestanu. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Držati van dohvata djece. Ne preporuča se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Također nije poželjno konzumirati Maca korijen u prahu u večernjim satima, jer zbog povećane energije postoji mogućnost poremećaja spavanja.

Uvijeti čuvanja: Nakon otvaranja čuvati na suhom i hladnom mjestu. Držati van dohvata male djece.

 

SASTOJCI:

100% organski maca prah

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

250 g

SKU

528917

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maca prah 250 g Matičnjak”