Opis

Proizvod je namijenjen muškarcima sa simptomima učestalog i otežanog mokrenja, osjećaja nepotpunog pražnjenja mjehura, oslabljenog ili isprekidanog mlaza mokraće te učestalog mokrenja tijekom noći.

Sadrži fitosterole iz ekstrakta korijena koprive koji smanjuju otok prostate, a tanini vežu bjelančevine i sprječavaju upalu. Obogaćen je blagotvornim djelovanjem likopena iz rajčice i peršinom koji olakšavaju izmokravanje.

Aktivni sastojci koji svojim sinergističkim djelovanjem pomažu u ublažavanju simptoma su: korijen koprive, likopen iz rajčice, liofilizirani peršin te mediteranski faktor MF®.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 cps

SKU

3859892717698

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Likoprost MF 30 kapsula Herba Croatica”