Opis

  • 30 kapsula x 1300 mg / tekuće soft gel kapsule
  • Aktivni sastojci: ekstrakt korijena Curcuma Longa, ekstrakta ploda crnog papra, vitamina D3, maslinovo ulje
  • Ne sadrži konzervanse, šećer, gluten, škrob, GMO supstance ili alergene.
  • Micelizirani kompleks kurkumina (NovaSol® Curcumin), ekstrakta ploda crnog papra i vitamina D3 otopljen u maslinovom ulju.
  • Micelizirani oblik kurkumina omogućava bolju topivost u vodi i visoku bioraspoloživost kurkumina.
  • Kurkumin u kombinaciji sa crnim paprom pokazuje puno jači učinak u organizmu jer upravo crni papar dokazano povećava brzinu apsorpcije i bioraspoloživost kurkumina.
  • Ne preporučuje se kod bolesti žučnog mjehura i žučnih kamenaca. Osobe koje uzimaju antikoagulanse trebaju potražiti savjet liječnika ili ljekarnika prije početka uzimanja kurkuma MAX kapsula.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Trudnicama i dojiljama preporučuje se savjetovanje s liječnikom prije uporabe.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3859892137199

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kurkuma MAX kapsule Sensapharm”