Opis

Najdragocjenije vrste omega-3 masnih kiselina (EPA i DHA) koje dokazano doprinose normalnoj funkciji srca, tijelo često ne dobiva u dovoljnim količinama. Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana te nezdrave životne navike ostavljaju posljedice na naše cjelokupno zdravlje, a pogotovo na zdravlje srca i krvnih žila.

Almagea® Krill Oil Cardio+ dodatak je prehrani u Licaps® kapsulama koje sadrže:

 • ULJE RAČIĆA KRILA
  prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA)
 • VITAMIN E
 • SELEN
 • Krill Oil Cardio+ sadrži ulje račića krila koji većinom obitava u čistom Antarktičkom moru. Ulje krila bogat je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina te sadrži višestruko bolje i lakše iskoristive omega-3 masne kiseline nego riblje ulje jer su vezane na fosfolipide.Osim fosfolipida, u prirodni sastav ulja krila ulaze i astaksantin i vitamin E, tvari koje štite od oksidacijskog stresa. Proizvod je obogaćen vitaminom E i selenom koji dodatno pridonose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.
  Upravo takav sastav omogućuje mu veću stabilnost i iskoristivost u našem organizmu.Brošuru proizvoda možete pogledati ovdje.
 • Krill Oil Cardio+ primjenjuje se kao potpora normalnom radu srca i krvnih žila. Ulje račića krila je prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i kolinom koji su zaštićeni prirodno prisutnim antioksidansom astaksantinom.
 • Način primjene

  Preporučuje se uzimati 1-2 kapsule s dosta tekućine, uz obrok.

  Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OceanCaps® kapsula.

  Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps® kapsule) % PU*
  Ekstrakt lipida dobiven iz raka vrste antarktički kril (Euphausia superba) – Superba2TM Krill Oil, od čega prirodno sadrži:
  1000 mg
  Fosfolipidi
  400 mg
  Fosfatidilkolin
  300 mg
  – Kolin
  50 mg
  Astaksantin
  100 μg
  Ukupne omega-3 masne kiseline
  220 mg
  – EPA
  120 mg
  – DHA
  55 mg
  Vitamin E (D-alfa-tokoferol)
  24 mg 200 %
  Selen (natrijev selenat)
  110 μg 200 %
  *PU – dnevni preporučeni unos

  Upozorenje

  Ne preporuča se osobama alergičnim na ribu, ljuskare (račiće, škampe, jastoge) i morske plodove.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 cps

SKU

3859892681159

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KRILL OIL CARDIO+ kapsule ALMAGEA®”