Opis

HYDRO KOLAGEN ULTRA  2000 Da – gel direkt 20x

Linija VONpharma Beauty predstavlja inovaciju u obliku ultra jakog gela za direktnu upotrebu. Svaki gel je iznimno močnog sastava I sadrži 5000 mg najkvalitetnijeg hidrokolagenskog peptida tipa 1, molekulske mase manje od 2000 Da (najviši stupanj bioraspoloživosti na tržištu, a s time i najviši stupanj apsorpcije – više od 98% jedan sat nakon konzumiranja!).  Peptidi u jednstvanom, patentiranom hidrokolagenu Peptan® B 2000 LD garantirano utječu na tvorbu svih 28 tipova kolagena u tijelu.

 

Gel je dodatno obogaćen hijaluronskom kiselinom, ključnom komponentom za zdravlje kože i  vitaminom C koji je potreban za rast vezivnog tkiva iz kolagena te ima ulogu u nastajanju kolagena.

  • Izuzetno ukusan gel • Prirodni okus borovnice • Dodatak antioksidansa •

VONpharma beauty

Ljepota izvire iznutra

Dnevni unos: 1 gel dnevno. Koristiti redovito najmanje 3 mjeseca.

Aktivni sastojci u 1 gelu:  

Hidrolizirani goveđi kolagen Peptan® B 2000 LD 5.000 mg
Hijaluronska kislina 50 mg
Vitamin C 80    mg (100% PDU*)

 

*priporučeni dnevni unos

SASTOJCI: Hidrolizirani goveđi kolagen tipa 1, hijaluronska kiselina, L-askorbinska kiselina, voda, sladila (prirodna fruktoza, sukraloza), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervansi (kalijev sorbat i natrijev benzoat), prirodna aroma borovnice, ksantan guma, bojilo (karamela).

 

Neto količina: 20 gelova za direktnu upotrebu (300 ml).

 

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

20 kom

SKU

3830066150527

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HYDRO KOLAGEN ULTRA Vonpharma”