Opis

Dodatak prehrani, jedinstvena kombinacija probiotika i prebiotika za pravilnu i učinkovitu probavu koja pomaže u uspostavljanju ravnoteže između dobrih i loših bakterija u crijevima.

Ugodnog okusa, s prirodnim aromama kakaa i vanilije, bez šećera, zaslađivač steviol glikozid.

Sadrži prebiotik inulin i korisne bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum – proizvedene inovativnom tehnologijom u obliku mikrokapsula koje jamče milijarde živih organizama bez potrebe za posebnim uvjetima skladištenja, za razliku od starih generacija probiotika.

Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum dobre su probiotičke bakterije koje na prirodan način potiču probavu i uspostavljaju crijevnu floru. Preveniraju i inhibiraju kolonizaciju patogenih mikroorganizama i štite funkciju crijevne barijere, normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.

Inulin je savršen prebiotik – potpuno sigurno vlakno sastavljeno od fruktooligosaharidnih i polisaharidnih lanaca ekstrahiranih iz cikorije. Stimulira rast i aktivnost probiotika uglavnom Bifidobacteria, te s njima ima sinergijski učinak.

Prednost sinbiotika pred običnim probiotikom je što djeluje brže i učinkovitije, zahvaljujući sinergističkom djelovanju probiotika i prebiotika. Probiotici normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu i inhibiraju rast patogene mikroflore. Prebiotik pojačava djelovanje probiotika.

Namijenjen je za:

  • pomoć tijelu za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika
  • sprječavanje razvoja patogenih bakterija koje su glavni uzročnici gastrointestinalnih poremećaja
  • pravilnu i učinkovitu probavu, u slučaju zatvora i dijareje
  • kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova
  • za normalnu funkciju imunološkog sustava

Sastojci: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, inulin, sredstvo za povećanje volumena: manitol, kakao prah, sredstva za povećanje volumena: izomalt i polivinilpirolidon, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat i silicijev dioksid, aroma čokolade, aroma vanilije, sladilo: stevia (steviol glikozid)

Način uporabe: Djeca starija od 3 godine – 1 tableta za žvakanje dnevno.

Djeca starija od 12 godina i odrasli – 2 tablete za žvakanje dnevno.

Napomena: Može sadržavati mlijeko u tragovima. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece!

Način čuvanja: na sobnoj temperaturi i suhom mjestu u originalnoj ambalaži, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.

Sadržaj: Neto količina 18 g, 30 tableta za žvakanje

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 tbl.

SKU

3858886103509

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmakol Sinbiotik tablete za žvakanje PIP”