Opis

• Poboljšanje općeg stanja organizma
• Prevencija i ublažavanje simptoma prehlade i gripe
• Podizanje imuniteta

Echinacea je biljka iznimno cijenjenja u fitoterapiji. Zbog svojih ljekovitih svojstava koristi se za poboljšanje općeg stanja organizma. Echinacea se često koristi za liječenje i prevenciju prehlade i gripe, a njeno protuupalno djelovanje dokazano je i u mnogim znanstvenim istraživanjima.

Njeno iznimno protuupalno djelovanje u kratkom roku pomaže ublažiti simptome virusnih i bakterijskih upala. Njena primjena preporučuje u sezoni infekcija dišnog sustava jer pomaže u jačanju obrambenih sposobnosti organizma. Za vrijeme bolesti, jer skraćuje njezino trajanje, preventivno i tijekom uzimanja antibiotika za dodatnu potporu organizmu.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Ekstrakt Echinaceae u prahu            630 mg

Vitamin C                                              252 mg

Način uzimanja: 2 kapsule dnevno

Ne preporučuje se uzimanje dulje od 2 tjedna u kontinuitetu.

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

60 cps

SKU

3856023206557

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Echinacea 60 kapsula Biofarm”