Opis

Proizvod koji dokazuje inovativnost dodataka prehrani VONpharma i brigu za konačnog korisnika. Važna karakteristika proizvoda skriva se u proizvodnoj matrici tablete. Ona pruža inovativnu tehnologiju produljenog oslobađanja čak 10 – 12 sati. To je najdulje produljeno oslobađanje na tržištu i u skladu je s farmaceutskim standardima.

Važno je znati dvije činjenice: 1. Vitamin C je vodotopiv vitamin čije prevelike količine tijelo izlučuje urinom. 2. Naše tijelo u razdoblju od 6 sati ne može apsorbirati 1000 mg C vitamina, pa se svi viškovi izlučuju urinom. Također je bitno napomenuti da krajnji korisnik često preplati proizvod, a ne dobiva doze sastojaka koje su navedene na ambalaži.

S dodacima prehrani VONpharma želimo da svaki korisnik bilo kojeg našeg proizvoda, u skladu s njegovom namjenom dobije maksimalno učinkovit dodatak prehrani. Zato smo razvili jedinstvenu tehnologiju koja osigurava maksimalnu apsorpciju sastojaka (više od 80%) u vremenu od 10 – 12 sati. VONpharma vitamin C 1000 mg dostupan je u inovativnom obliku s produljenim oslobađanjem 10 – 12 sati koji osigurava da se svih 1000 mg vitamina C asorbira.

 

Vitamin C igra ulogu u:

  • funkcioniranju imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti,
  • stvaranju kolagena koji je bitan za normalno funkcioniranje krvnih žila, kostiju, hrskavice, desni, kože i zuba,
  • funkcioniranju imunološkog sustava,
  • zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

VONpharma – ČISTA KVALITETA.

Sadržaj: 100 tableta

Primjereno za vegane.

DNEVNI UNOS: Uzeti jednu tabletu dnevno.

AKTIVNI SASTOJCI U 1 TABLETI: %PDV*
Vitamin C (natrijev askorbat, L-askorbinska kiselina) 1000 mg 1250%

* priporučen dnevni unos

SASTOJCI: L-askorbinska kiselina, punila (kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), stabilizator (polivinilpirolidon), sredstva protiv prianjanja (magnezijeve soli masnih kiselina biljnog podrijetla, silicijev dioksid), ovojnica tablete (polivinilpirolidon, polivinil alkohol), sredstvo za glaziranje (talk), bojilo (titanijev dioksid).

 

Proizvod ne sadrži laktozu, sol, gluten, umjetne boje, arome i konzervanse.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

100 tbl

SKU

3830066150428

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “C vitamin 1000 mg tablete Vonpharma”