Opis

Saccharomyces boulardii je kvasac koji je prijatelj dobrim* bakterijama u crijevima i djeluje zajednički s njima, a s obzirom da je kvasac – prirodno nije meta antibiotika pa se može uzimati paralelno s antibioticima, bez razmaka.

Biorela® Boulardii dodatak prehrani sadrži samo dva sastojka: dekstrozu i liofiliziranu kulturu S. boulardii. Ne sadrži aditive, konzervanse ni boje.

Učinkovitost aktivne kulture S. boulardii potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima.

Saccharomyces boulardii – siguran za primjenu od najranije dobi

Saccharomyces boulardii koristi se u prevenciji i liječenju akutnog infektivnog proljeva i putničkog proljeva više od 30 godina. Učinkovitost aktivne kulture S. boulardii potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima te se nalazi u smjernicama Svjetske gastroenterološke organizacije i ESPGHAN-a (European Society for Paediatric Gastroenterology Hepatology and Nutrition).

Sastav

Biorela® Boulardii prah sadrži: u 100 g u 1 vrećici / 2,5 g
Žive stanice kvasca Saccharomyces boulardii (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I‑3799) 400 milijardi (40×1010) 10 milijardi (1010)

Primjena Biorela® Boulardii praha

Djeca od 2 mjeseca starosti do 1 godine: ½ vrećice dnevno.

Djeca od 1 godine i odrasli: 1 vrećica dnevno.

Sadržaj vrećice potrebno je pomiješati s vodom ili mlijekom kojim se dijete hrani i popiti. Pripremljena otopina može se pomiješati sa sokom ili se prašak može umiješati u jogurt. Ne miješati s vrućim sastojcima. Odrasli mogu uzeti prašak direktno u usta.

Može se uzimati paralelno s antibiotskom terapijom.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

10 kom

SKU

3859892728939

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biorela® Boulardii prah”