Opis

Višenamjenski dodatak prehrani s bioaktivnim, prirodnim kompleksom B vitamina dobivenih iz kvasca. Proizvod osigurava cjelovit spektar esencijalnih vitamina B skupine obogaćenih inozitolom i kolinom u optimalnim količinama i u pravilnom međusobnom omjeru. VONpharma B kompleks je dodatak prehrani koji svojim sastavom, inovativnošću i načinom djelovanja pokazuje čistu kvalitetu VONpharma dodataka prehrani, kao i brigu za krajnjeg korisnika.

Uz iznimno kvalitetan sastav, koji omogućuje uzimanje samo jedne tablete dnevno, velika prednost VONpharma B kompleksa 100 TR skriva se u proizvodnoj matrici. Ona pruža inovativnu tehnologiju produljenog oslobađanja čak 10 – 12 sati. To je najdulje produljeno oslobađanje na tržištu i u skladu je s farmaceutskim standardima. Važno je znati: Vitamini B skupine su vodotopivi vitamini čije prevelike količine tijelo brzo izluči urinom. To znači da u razdoblju od 6 sati naše tijelo ne može apsorbirati veće količine ovih vitamina jer se svi viškovi izlučuju iz tijela. Zbog toga su proizvodi koji sadrže visoke doze vitamina B skupine, a nemaju produljeno oslobađanje često neučinkoviti. Također je bitno napomenuti da krajnji korisnik često preplati proizvod, a ne dobiva doze sastojaka koji su navedeni na ambalaži.

VONpharma – ČISTA KVALITETA.

  • Tiamin (vitamin B1) igra ulogu u radu srca.
  • Riboflavin (B2) igra ulogu u metabolizmu željeza, održavajući vid i štiteći stanice od oksidativnog stresa.
  • Niacin (B3) pomaže smanjiti umor i iscrpljenost, normalno psihološko funkcioniranje i održavati zdravu kožu.
  • Pantotenska kiselina (B5) igra ulogu u sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih prijenosnika živčanog impulsa. Također doprinosi mentalnoj izvedbi.
  • Vitamin B6 (piridoksin) igra ulogu u regulaciji djelovanja hormona, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i metabolizmu proteina i glikogena.
  • Biotin (B7) doprinosi metabolizmu makronutrijenata.
  • Folat (folna kiselina, B9) pridonosi razvoju majčinog tkiva tijekom trudnoće, sintezi aminokiselina i stvaranju krvi. Također igra ulogu u diobi stanica,
  • Vitamin B12 (kobalamin) igra ulogu u stvaranju i podjeli stanica crvenih krvnih stanica.

Primjereno za vegane.

DNEVNI UNOS: Uzeti 1 tabletu dnevno.

AKTIVNI SASTOJCI U 1 TABLETI: % PDV*
Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 100 mg 9.090%
Vitamin B2 (Riboflavin) 100 mg 7.142%
Vitamin B3 (niacinamid) 100 mg 625%
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 10 mg 167%
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 10 mg 715%
Vitamin B12 (metilkobalamin) 600 μg 240%
Folat 800 μg 400%
Biotin 200 μg 400%
Kolin 10 mg
Inozitol 10 mg

*Preporučeni dnevni unos

SASTOJCI: tiamin mononitrat, riboflavin, niacinamid, pantotenska kiselina, piridoksin hidroklorid, kolin bitrat, inozitol, punila (kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), stabilizator (polivinilpirolidon), sredstva protiv prianjanja (magnezijeve soli masnih kiselina biljnog podrijetla, silicijev dioksid), ovojnica tablete (polietilen glikol, polivinilpirolidon), folna kiselina, metilkobalamin, sredstva za glaziranje (polivinil alkohol, talk), bojila (titanijev dioksid, šafran, riboflavin).

Proizvod ne sadrži laktozu, sol, gluten, umjetne boje, arome i konzervanse.

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

80 tbl.

SKU

3830066150336

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “B 100 KOMPLEKS tablete Vonpharma”