Opis

  • Vitamin C 1000 mg; VItamin D 2000 I.J; Cink 10 mg
  • Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Pakiranje: 30 obloženih tableta, 41,6 g

Sastojci: L-askorbinska kiselina (vitamin C); povećivači volumena: mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metil celuloza; kolekalciferol (vitamin D)(maltodekstrin, škrob, saharoza); cinkov oksid; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; boja: riboflavin.

Način uporabe:

Odrasli: 1 tabletu dnevno popiti s vodom.

Upozorenje:

Za odrasle. Ne preporučuje se za osobe koje imaju preosjetljivost na bilo koji sastojak ovog proizvoda. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežen, raznovrstan način prehrane i zdrav način života su od iznimne važnosti.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

30 tbl.

SKU

5906204020668

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ascorvita MAX tablete”