MALOPRODAJA

SUBAN SAMOBOR
Biljna ljekarna i web dućan

Adresa maloprodaje
Perkovčeva 4, 10430 Samobor

Email: webshop@suban.hr
Telefon: 01/3363-940

NARUČITE U WEB DUĆANU ILI NAS NAZOVITE NA 01/3363-940
Otvori

Opis

Med sa crnim kimom je jedinstvena ljekovita kombinacija za djecu i odrasle.Spravljen je na poseban te prirodan način,na podlozi od bagremovog meda i hladno prešanog organskog ulja crnog kima(Nigella sativa).

Spoj bagremovog meda i ulja crnog kima je od iznimne važnosti za ‘dobro zdravlje’ jer kao dodatak prehrani obiluje antioksidansima, željezom, kalcijem,proteinima, ugljikohidratima, zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, beta-karotenom, tiaminom, niacinom, enzimima i mnogim drugim vrijednim sastojcima.

Način primjene:

  • Djeca 2-6 godina: 3 x 1 čajna žličica dnevno poslije obroka.
  • Djeca starija od 6 godina i odrasli: 3 x 1 jušna žlica dnevno poslije obroka.
  • Kroničnim bolesnicima te osobama koje primaju kemoterapiju i zračenje preporučuje se: 3 x 2 jušne žlice dnevno poslije obroka.

*Tekst je informativnog karaktera i ne zamjenjuje liječničku terapiju.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

900 g

SKU

528777

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Antičević Med sa crnim kimom 900 g”