Opis

Sastojci:
100% cvijet kamilice (Matricaria chamomilla)

Način pripreme čaja:
1 žličicu cvijeta kamilice preliti s 2-3 dcl kipuće vode, ostaviti poklopljeno 5-10 minuta te procijediti.

Način čuvanja:
Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.

Rok trajanja i serijski broj naznačen na ambalaži.

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

40 g, 100 g, 500 g, 1 kg

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

5 reviews for Kamilica Suban

 1. pkezic87 (Potvrđen vlasnik)

  Odličan čaj, divno miriše

 2. Maja (Potvrđen vlasnik)

  Odličan čaj koji preporučam svakome. Obitelj i ja pijemo ga svaku večer pred spavanje. Kvalitetan, mirisan, ugodnog blagog okusa, a cijena Subanovih čajeva općenito je povoljna, pogotovo za veće količine. Zadovoljna sam svime što sam naručila, tako da ću sigurno naručiti opet kad potrošim zalihe.

 3. tovor1 (Potvrđen vlasnik)

  Jako sam zadovoljna. Boja osušene kamilice je jako lijepa. Cvijet i miris očuvan. Čaj je jako fini za piti i mi ga redovito koristimo. Cijena na veću količinu je stvarno isplativa. Preporučam

 4. K22 j.d.o.o. (Potvrđen vlasnik)

  Fina blaga kamilica.Povoljna cijena pakiranja.

 5. alenandinovski (Potvrđen vlasnik)

  Kamilici reklama ne treba,jedan od najboljih čajeva,koji se može piti neograničeno bez i najmanjih posljedica,što nije pravilo kod drugih čajeva,osim kadulje,koliko mi je poznato,a to je važno kod neke gripe ili sl.,kada je potrebno hidrirati organizam …Kupio sam pola kg,gotovo sve je suhi cvijet,cijena je i više nego povoljna,to treba imati u kući…

Add a review