MALOPRODAJA

SUBAN SAMOBOR
Biljna ljekarna i web dućan

Adresa maloprodaje
Perkovčeva 4, 10430 Samobor

Email: webshop@suban.hr
Telefon: 01/3363-940

NARUČITE U WEB DUĆANU ILI NAS NAZOVITE NA 01/3363-940
Otvori

DJELOVANJE
Posjeduje snažno antibakterijsko djelovanje, na kožu djeluje revitalizirajuće i tonizirajuće tako da pomaže kod opekotina, masne i aknama sklone kože. Pomaže kod ugriza i uboda insekata olakšavajući nadražaj i svrbež. Također je i dobar repelent. Djeluje umirujuće i opuštajuće na živčani sustav. Podupire sposobnost obnavljanja kože, hrani i štiti kožu, čini je mekanom, glatkom i mirisnom.

PRIMJENA
Kod kožnih tegoba melem treba u tankom sloju nanijeti na tegobno mjesto i blago namazati. Za postizanje blagotvornih učinaka na živčani i dišni sustav potrebno je melem u tankom sloju namazati na unutarnje strane zapešća, unutarnje strane laktova, pregibe koljena, bočne strane vrata u visini vilice te područje iza uha. Ukoliko se melem želi koristiti kao parfem i repelent valja učiniti isto. Kako bi osigurali dugotrajnije i opsežnije udisanje eteričnog ulja moguće je u vrlo maloj površini namazati kožu između gornje usne i nosnica (paziti da melem ne dođe u dodir sa sluznicom usta ili nosa).

Ne sadrži mineralna ulja, konzervanse, mirise i boje.

UPOZORENJE
Pripravak može služiti isključivo kao pomoćno sredstvo za navedene tegobe, a nikako kao lijek. Melem je namijenjen isključivo za  vanjsku uporabu pa treba izbjegavati bilo kakav kontakt pripravka sa sluznicom. Melem držati podalje od dohvata djece te čuvati na sobnoj temperaturi. Ne preporučuje se osobama preosjetljivim na bilo koji od sastojaka.  Ne preporuča se upotreba kod djece mlađe od dvije godine.

Robna marka

Pakiranje

15 ml

SKU

3858883902082

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Melem lavanda 15 ml Aromatica”

Povezani proizvodi