Opis

VONpharma predstavlja inovaciju – najsnažniji 5-HTP na tržištu.

Švicarska formula

5 HTP je prirodna potpora dobrom raspoloženju u borbi protiv tjeskobe i nesanice. Kao glavni prekursor u tvorbi serotonina, znanstveno dokazano povečava razinu serotonina u tijelu i na taj način potiče dobro raspoloženje, smanjenje tjeskobe i nesanice. Kako bi djelovanje bilo još bolje proizvodu su dodani magnezij i vitamini B12 i B6. Magnezij smanjuje umor i iscrpljenost, a vitamini B6 i B12 klinički dokazano utječu na tvorbu serotonina.  Inovativna, prirodna  formulacija sadrži visoku koncenraciju vitamina B6, glavnog faktora potrebnog za pretvorbu 5-HTP-a u sertotonin. Sedaton HTP je jedinstven, učinkovit proizvod, koji na pirodan način omogučuje tvorbu serotonina bez upotrebe lijekova čime ne dolazi do stvaranja ovisnosti i drugih nepoželjnih učinaka. Ovaj potpuno prirodni proizvod dobiven je iz sjemena biljke Griffonia.

Bez GMO, bez glutena i umjetnih punila.

VONpharma – čista kvaliteta!

Aktivni sastojci u 1 kapsuli:

5-HTP (L-5-Hydroxytryptophan) 200 mg
MAGNEZIJ 80 mg (22%*)
Vitamin B6 3mg (214%*)
Vitamin B12 10 μg (400%*)

*preporočeni dnevni unos

Dnevni unos: 1 kapsula dnevno po potrebi.

Neto količina: 20 kapsula u blisterima

Sastojci: ekstrakt sjemena Griffonia simplicifolia (5-hidroksitriptofan (5-HTP)), magnezijev oksid, kapsula (želatina, bojilo: titanijev dioksid), mikrokristalna celuloza (punilo), magnezijev stearat (sredstvo protiv prianjanja), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), silicijev dioksid (sredstvo protiv prianjanja), cijanokobalamin (vitamin B12).

 

 

 

Dodatne informacije

Robna marka

Pakiranje

20 kom

SKU

3830066150541

Sve informacije na našim stranicama su informativne i edukativne prirode, kao takve ne mogu zamijeniti savjet ili dijagnozu stručne medicinske osobe.
Opisi djelovanja artikala baziraju se na tradicionalnom korištenju njihovih pojedinačnih sastavnica i ne uključuju nužno sve mjere predostrožnosti.
Prije korištenja proizvoda, konzultirajte se sa stručnim medicinskim osobljem.
Nemojte koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bez konzultacije sa stručnim medicinskim osobljem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEDATON HTP kapsule Vonpharma”